Bayat; “Bizi Birbirimize Düşürmek İstiyorlar”

0
21

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Bayat, Hatay İl Divanında Konuştu;

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Bayat, partisinin Hatay İl Divan toplantısına katıldı. Antakya’da Selim Demirli Konferans Salonunda yoğun katılımla düzenlenen programa, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Bayat’ın yanı sıra, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Ege, İlçe Başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Çalışkan: “Tüm Bunların Peş Peşe Yaşanması Asla Tesadüf Değildir”

Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe’nin açılış konuşmasının ardından bir konuşma yapan Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, ülkemizin çok hassas bir süreçten geçtiğini belirtti Çalışkan; “Pandemi bitti bitecek derken, ülkemiz bir yandan sel felaketi içerisinde bir yandan da orman yangınları ile karşı karşıya kaldı. Bunun yanında ise birden bire sınır kapıları açılarak Amerika’nın ani bir karar ile Afganistan’dan çekildiğini ve Amerika’nın çekilmesiyle beraber sınır kapılarımızın adeta açılarak günlerce binlerce Afganlarının ülkemize girişleri var.

Bunlar devam ederken 10 yıldan bu yana ülkemizde bulunan Suriyelilere karşı ciddi bir tahrik operasyonu ve Suriyelilere karşı bir savaş başlatıldı. Bu kışkırtmanın bu halkı bir birine düşürmenin ülkede yeni bir huzursuzluk planları yapanların yeni bir tezgâhı, umuyoruz ki halkımız buna düşmeyecektir.  İnsanlar bu oyuna gelmeyeceklerdir. Tüm bunların peş peşe yaşanması asla tesadüf değildir” diye konuştu.

Bayat: “Ülkeyi İşgal Ettikleri Zaman Sağcı mısın, Solcu musun Diye Bakmazlar”

Daha sonra konuşmasını gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Bayat, hem dünya olarak hem de İslam alemi olarak sıkıntılı bir sürecin içerisinde olduğumuzu dile getirdi. Bayat; “Bulunduğumuz coğrafya dünyanın en problemli coğrafyası bu topraklarda güçlü olmamız lazım, bunun için de bir ve beraber olmamız lazım. Bizi birbirimize düşürmek istiyorlar, bunun önünde durmamız gerekiyor. İnsanları kutuplaştırmamak lazım! Ülkeyi işgal ettikleri zaman sağcı mısın, solcu musun diye bakmazlar.

Bunun için güçlü olmanın birinci şartı, halkın bir ve beraber olmasıdır. Aşırı uçlardan bu ülkeye fayda gelmiyor. Biz de Saadet Partisi olarak aşırılıktan uzak duran bir partiyiz. Bizler üzerimize düşen görevi yerine getirirsek, Türkiye’nin problemleri de Dünya’nın problemleri de çözülür. Dünya’nın problemini çözecek düşünceye, fikre, ideale sahip Dünya’da yegâne parti var, o da Saadet Partisi” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here