Bayan Kursiyerler Ürettiklerini Sergiliyorlar

0
91

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Kaymakamlığı ve İskenderun Belediyesi işbirliği ile açılan kurslarda eğitim gören bayan kursiyerlerin ürettikleri el emeği ürünlerini sahil iskele yanında sergiledikleri stantları ziyaret ettiler.

Kaymakamlığımız ve Belediye işbirliğiyle tertip edilen mesleki ve el becerileri kurslarına iştirak eden kursiyerlerin kendi emek ve yetenekleriyle üretilen süs ve takı eşyaları ile yöresel ürünler, Şehir İskelesi civarında oluşturulan özel alanda sergiye çıkarıldı.

Söz konusu sergi ziyaretine; Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca ile İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’te iştirak etti.

Belediye olarak kadınların sosyal ve ekonomik hayatlarına katkı sağlamak ve boş vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirmeleri adına sürdürülen çalışmalara bir yenisini daha eklediklerini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Kaymakamımız ve Belediye Başkan yardımcımız ile birlikte stantlarda sergilenen ürünler hakkında bilgiler alarak hayırlı bereketli kazançlar diledik. Kursiyerlerimizin ele emeği ürünler her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Sahil İskele yanında faaliyette olacaktır” dedi.

Bayan kursiyerler ise desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve Kaymakam İskender Yönden’e teşekkür ettiler.

Kursiyerlerimiz tarafından oluşturulan el emeği ürünleri sergisi; her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Şehir İskelesi yanında halka açık olacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here