Başsavcı Akın’dan Veda Ziyaretleri

0
224

Akın; “İskenderunlu Hemşerilerimize Çok Teşekkür Ediyorum”

İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı iken Hâkimler ve Savcılar Kurulu kararıyla Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Abdulkadir Akın veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Veda ziyaretleri kapsamında ilk olarak İskenderun Belediye Başkan Seyfi Dingil’i ziyaret eden Başsavcı Akın, İskenderunlulara desteklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Yeni görev yeri olan Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başlamadan önce İskenderun’da bir dizi veda ziyaretleri gerçekleştirdiğini ifade eden Başsavcı Akın; “Kamuda görev yapmak böyle bir şeydir. Bir yere atanıp göreve başlıyorsunuz, bir süre görev yaptıktan sonra Devlet size başka yerde ihtiyaç duyuyor ve başka bir yere atanıyorsunuz. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin. Tüm İskenderunlu hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başsavcı Akın’a yeni görev yerinde başarılar dileyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise; “Değerli Başsavcımız Abdulkadir Akın, İskenderun’da başarılı çalışmalara imza attı. Devletimiz ve milletimiz adına önemli görevlerde bulundu. Her şeyden önce değerli başsavcımıza hizmetleri için, devlet ve millete hizmet noktasında sergilediği üstün gayretler için çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da daha güzel görevlerde aziz milletimize hizmet etmeye devam edeceğine inanıyorum. Bundan sonraki yeni görevinde Başsavcımız Sayın Akın’a başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Fırat; “Başsavcı Akın, Vefakar Bir Dost Olarak Gönüllerimizde İz Bıraktı”

Başsavcısı Abdulkadir Akın, daha sonra Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanvekili Uğur Fırat’a da veda ziyaretinde bulundu. Başsavcı Akın’ı Oda Başkanlarıyla birlikte karşılayan Başkanvekili Uğur Fırat, Akın’a yeni görev yerinde başarılar diledi.

Başsavcı Akın’ın esnaf oda başkanları ve esnaflarla her zaman sıcak ilişkiler içerisinde olduğunu kaydeden Fırat; “Vefa nedir bilir misiniz? Vefa arkanda bıraktığını, giderken yabana atmamandır. Vefa; dostluğun asaletine, bir dua sonrası verilen sözlere, hayallere ihanet katmamandır. Vefa; ötelerin sonsuz mükafatı karşısında, cehennemi hafife almaman, ulvi güzellikleri dünyaya satmamandır. İskenderun her bakımdan, mülki amirler yönünden, vefakar yol arkadaşları ile karşılaştı. Şimdi ataması çıkıp aramızdan ayrılan Cumhuriyet baş savcısı saygı değer Abdulkadir Akın, vefakar ve iyi bir dost olarak vedalaşıp güzel bir iz bırakarak gönüllerimizden hoş bir şekilde ayrıldı. Dilerim gideceği yerde yolu açık ve aydın olur.

İskenderun’a böyle vefakar adam gibi adamlar gerekir. Görev süreniz boyunca esnaf odaları olarak hiç bir davetimizi reddetmeyip kapınızı bize hep açık tutarak güler yüzlü karşılamalarınız için bütün esnaf ve esnaf oda başkanlarım adına teşekkür ederim. Yolunuz açık olsun sayın savcım” şeklinde duygu yüklü bir konuşma yaptı.

Kabulden ve her zaman esnaflardan gördüğü destekten ötürü teşekkürlerini ileten Başsavcı Akın da esnaf oda başkanlarıyla vedalaşarak odadan ayrıldı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

 

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here