Basketbol’da Şampiyonluk Kupası Galatasaray’ın!

0
260

Hatay, basketbol branşında önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen ve alt yapıda en prestijli turnuvalardan biri olan U18 Kızlar Basketbol Şampiyonası 24-27 Mayıs 2017 tarihleri arasında ilimizde yapıldı.

Antakya Spor Salonunda centilmence oynanan ve heyecanlı maçlara sahne olan turnuva sonrasında Galatasaray takımı Şampiyon oldu.  Son gün oynanan final maçlarında İstanbul Üniversitesi, Fenerbahçe ile Galatasaray da Beşiktaş ile karşılaştı. Fenerbahçe’yi 68-42’lik skor ile yenen İstanbul Üniversitesi üçüncü oldu.

Fenerbahçe ise dördüncülüğü elde etti. Galatasaray ve Beşiktaş maçı büyük bir heyecana sahne oldu. Beşiktaş’ı 54-38’lik skorla yenen Galatasaray, Türkiye şampiyonu oldu. Beşiktaş ise ikincilik kupasını aldı.

Final maçları sonrasında kupa ve madalya töreni yapılırken, Türkiye Basketbol Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal, bu turnuvanın Hatay’a verilmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here