Başkanı Tosyalı Bağlıca Yaylasında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

0
182

Akçay’a bağlı Bağlıca yaylasında vatandaşlar ile bir araya gelen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, şehrimizin hak ettiği yere gelmesi için birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini belirtti.

Mahalle ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten Başkan Tosyalı; “Kıymetli mahalle Muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte sürekli bir araya geliyoruz. Mahalle ziyaretleri kapsamında kıymetli halkımız ile bir araya geliyor, sorunları dinliyor tespit ediyoruz. Şehrimizin daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için var gücümüz ile yorulmadan çalışıyoruz. Hep birlikte çok daha iyi hizmetler yapacağız projelerimizi hayata geçirmek için hep beraber ortak akıl ile fikir alışverişinde bulunacağız ve karar vereceğiz” dedi.

Birlik ve Beraberliğimiz Daim Olsun

Başkan Tosyalı; “Mahallelerimizde yer alan sorunları biliyoruz. Mahalle ziyaretlerimize devam ediyoruz. Her şeyi planlı ve sistemli bir şekilde yaparsak, altından kalkamayacağımız hiç bir sorun yoktur diye düşünüyorum. Rabbim, şehrimize ve halkımıza hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Hepinize şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Akçay, Güzelçay, Fatih Sultan Mehmet muhtarları ve vatandaşlar sorunlar istek talep ve önerilerini Başkan Fatih Tosyalı’ya ilettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here