Başkanı Gül; “Ramazan Ayı, İslâm Âlemine ve İnsanlığa Hayırlar Getirsin”

0
73

Belediye Başkanı İbrahim Gül, Kıcı Mahalle Muhtarı Osman Yılmaz’ın evinde, Belediye Meclis Üyesi Şit Mülayim, Başkan Yardımcısı Abdullah Önder ve Mahalle sakinleri ile birlikte orucunu açtı.

Yılmaz ailesinin ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı İbrahim Gül, Ramazan ayının rahmet, mağfiret ve kardeşlik bağlarının yeniden yeşerdiği, paylaşmanın ve bir olmanın en güzel örneklerinin yaşandığı 11 ayın sultanı olduğunu belirtti. Gül; “Bizleri bu güne kavuşturan yüce Rabbim’e şükürler olsun. Ramazan’ın İslâm âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.

Dinimizin en temel taşlarından olan orucumuzu sizlerle birlikte açmak, şüphesiz çok güzel! Ailemize misafirperverliklerinden dolayı Allah razı olsun diyerek, Rabbim tüm Müslümanların tuttuğu oruçları ve yaptığı duaları kabul eylesin” şeklinde konuştu.

İftar sonrası yapılan sohbette ise mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinleyerek not alan Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen halkının (0.326) 441 21 00 numaralı Halka Hizmet Merkezine 7/24 talep ve şikayetleri iletebileceklerini ve gerekli müdahalelerin en kısa zamanda yapılacağını ifade etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here