Başkan Yılmaz; “İTSO Çatısı Altında Bir Bütünüz”

0
23

İTSO’da Seçimler Sonrası İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) seçimler sonrasında ilk meclis toplantısını meclis başkanı Zeki Altun Başkanlığında gerçekleştirdi.

Ekim ayı olağan meclis toplantısında kürsüye gelen İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Seçimler sona erdi. Yeni dönemde meclis çatısı altında hep birlikte bölgemize ve üyelerimize hizmet etmek için el birliği ile çalışacağımıza inanıyorum. Bu benim mecliste 3. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığım. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada odamızı hep birlikte şeffaf bir şekilde Odamızı yöneteceğiz” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclisin bir bütün olduğuna da dikkat çekerek şöyle konuştu;

“Değerli arkadaşlarım, şunu hiç bir zaman unutmayalım ki İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ailesi olarak, yönetim kuruluyla, meclisiyle, çalışan kadrosuyla her birimiz bir bütünün parçalarıyız.  Birlik ve beraberliğimizi bozmadan, birbirimize destek olmaya odaklanırsak; çok daha güçlü olacağımıza inanıyorum. Ben şahsım adına; sizlerin güvenine 3. defa layık görüldüğüm ve desteğinizi her zaman yanımda hissettiğim için çok mutluyum.

“El Birliği ile Yeni Projeler Üreterek, Bölge Ekonomisine Katkı Sağlayacağız”

Değerli meclis üyesi arkadaşlarım, bugün, oda organ seçimleri sonrası; ilk meclis toplantımızda siz değerli arkadaşlarımla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta odamızın organ seçimlerini gerçekleştirdik. Yeni meslek komite üyelerimiz, meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz belirlendi. Seçim sonuçlarının tüm üyelerimiz ve İskenderun için hayırlı olmasını diliyorum.

Biliyorsunuz 22 meslek grubunun büyük çoğunluğunda kıran kırana mücadeleler yaşandı. Her ne kadar rekabet içerisinde geçen bir seçim süreci yaşasak dahi seçim esnasında herhangi bir tatsızlık yaşamadan, sükûnet içerisinde geçen bir seçim geçirdik. Hepimiz için yorucu ve zorlu geçen bu sürecin, sağduyu ve saygı çerçevesinde sona ermesine katkı sağlayan herkese, huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.

Değerli meclis üyesi arkadaşlarım, sizlerle birlikte geçireceğimiz bu yeni dönemde de, aynı katkıları ve desteği görmeyi çok önemsiyorum. Gerek meslek gruplarınızın sorunları ve çözüm önerileri noktasında, gerekse bölgemizin ticari yaşantısına fayda sağlayacak projelerin belirlenmesi noktasında çalışmalar ve araştırmalar yapmanızı özellikle sizlerden rica ediyorum.

Her birimiz burada kendi faaliyet alanlarımızla ilgili olarak seçilen temsilciler olarak bulunuyoruz. Bulunduğumuz yer, bizlere meslek gruplarımızın faaliyetlerinin kolaylaşmasına ilişkin görev ve sorumluluk da yüklüyor. Meslek komite toplantılarını bir fırsat olarak görerek ve ciddiyetle toplantılara katılım sağlayarak meslek grubunuzdaki üyelerin istek, beklenti ve taleplerini odamıza mutlaka iletmenizi rica ediyorum. Bizler de oda yönetim kurulu olarak, bu taleplerin karşılanması konusunda; var gücümüzle çalışmalar yapacağız.”

İTSO Vakıf Başkanı Doğan Erten, “Felsefemiz Oku Okut”

Ekim ayı Meclis toplantısında söz alan İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Doğan Erten de; “Vakıf olarak şu ana kadar 1.200 civarında üniversitede okuyan öğrencilerimize burs verdik. Vakıf olarak felsefemiz ‘Oku Okut’ Geri dönüşümlü olarak vermiş olduğumuz bu burslar sayesinde vatanına milletine hayırlı hizmetler eden öğrencileri okutmanın ve onlara destek olmanın gayreti içerisindeyiz. Bundan sonra da burslarımız devam edecek. Yeni dönemde görev yapacak olan meclis üyesi arkadaşlarımız ile İlk toplantımız. Hepinize hoş geldiniz diyor. Bu meclis çatısı altında Birlik beraberlik içerisinde çalışacağımıza inanıyorum” dedi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Ekim ayı Meclis toplantısında, gelir ve giderler ile ilgili meclis üyeleri bilgilendirdi. İTSO Ekim ayı Meclisinde, gündemdeki konular görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here