Başkan Vurucu: “Alanlardayız, Sokaklardayız”

0
91

darbe-belen1Belen Halkı, darbe söylentilerinin ardından Belen’de alanlara inerek ülkesine, milletine ve demokrasiye sahip çıktı.

Darbe söylentilerinin ardından halkı Belen Ak Parti binası önünde toplanmaya mesajla ve zabıta duyurusu ile alanlara inmeye davet eden Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu mesajında; “Demokrasiye ve ülkemize sahip çıkmak adına Parti üyelerimizi ve halkımızı Belen Ak Parti İlçe Başkanlığına toplanmaya davet ediyorum” dedi.

Bu çağrı üzerine Belen halkı koordineli bir şekilde,  teşkilat binasının önünde toplandı. Belen Geçidi’ndeki trafik akışının kontrollü bir şekilde ilerlemesine olanak tanıyan yaklaşım, araç sürücülerinden takdir alırken, geçidi kullanan araçlar da toplanan halka korna çalarak eşlik etti.

darbe-belen2

Başkan Vurucu, teşkilat binasının önünde toplanan halka hitaben bir konuşma yaptı. Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu; “Ülkemize kastetmek isteyenler, Rahmetli Adnan Menderes’i idam edenler, Rahmetli Turgut Özal’ı zehirlemek suretiyle öldürmek isteyenler, Cumhurun Reisi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a hiçbir şey yapamayacaklardır. Biz bunlara meydan vermeyeceğiz. Gün birlik günüdür, gün beraberlik günüdür.

MHP’lisi, CHP’lisi, Ak Partilisi hep beraber olup bu ülkemizi ve siyasilerimizi paralel yapıya teslim etmeyeceğiz. Gereken yapılacaktır. Halkımız müsterih olsun. Alanlardayız, sokaklardayız. Yaşanan olumsuz gelişmenin sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, Yüce Rabbimden rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum ve bu tür olayların tekrarlanmamasını temenni ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here