Başkan Tosyalı’dan İskenderunspor’a Moral Ziyareti

0
79

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor, Pazar günü deplasmanda Aksaray Sultanhanı İlçe Stadında oynayacağı Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Hıdır Özdemir nezaretinde aralıksız sürdürüyor.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin, Destek Hizmetler Müdürü Ergün Saydam ve Asbaşkan Bünyamin Saraçoğlu ile birlikte İskenderunspor’un antrenmanını izleyerek onlara moral verdi. Başkan Tosyalı, antrenman esnasında futbolcularla bir süre sohbet ederken, teknik heyete ve futbolculara başarılar diledi.

Asbaşkan Bünyamin Saraçoğlu ile Teknik Direktör Teknik Direktör Hıdır Özdemir’den yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Biz yönetim olarak her zaman sizlerin yayındayız. İskenderunspor’umuz layık olduğu ligde değildir. Turuncu-Mavili camia sizlerden başarınızın devamını beklemektedir. Bu hafta oynayacağınız karşılaşmada da sizlere başarılar diliyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here