Başkan Tosyalı Yetim Çocuklarla İftar’da Buluştu

0
70

Ramazan boyunca toplumun farklı kesimleri ile iftar programında buluşan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı bu kez belediye yemekhanesinde düzenlenen iftar programında yetim çocuklar ile bir araya geldi. Düzenlenen iftar sofrasına Hatay İHH yöneticileri ile belediye başkan yardımcıları ve yetim çocuklar katıldı.

İftar yemeğinin birlikte yenmesi, okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan duaların ardından açıklamalarda bulunan Başkan Tosyalı; “Ramazan Bayramı öncesinde sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birisini daha burada gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Yetim ve öksüzlere sahip çıkmak, onların Ramazan sevincine ortak olmak amacı ile böyle bir iftar programı düzenledi. Ramazan Ayı’nda her kesimle kucaklaşarak, birlikte iftar yaparak paylaşmanın hazzını ve mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Belediye olarak imkânlar ölçüsünde her zaman yetim ve öksüzlere destek olmaya devam edeceklerini de ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı; “Yetimlerle yan yana gelebilmek, onların başını okşayabilmek, onlara sevgi ve merhametle bakabilmek, şefkatle bakabilmek, hemhal olabilmek, bir olabilmek beraber olabilmek çok önemliydi. Böyle bir organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Tosyalı, yetim çocuklarla yakından ilgilenerek onların istek ve taleplerini dinledi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here