Başkan Tosyalı ve Milletvekili Özel’den STK Ziyaretleri

0
24

“Sivil Toplum Kuruluşları ile Yapılan İşbirliğini Önemsiyoruz”

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Sivil toplum kuruluşlarını ve onlarla birlikte yapılan işbirliğini önemsiyoruz” dedi.

Başkan Fatih Tosyalı, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte Öz-Çelik İş Sendikası İskenderun Şubesi, Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş İnsanları Derneği (ATSİAD) ve İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odasını ziyaret etti.

Ortak Akıl İle Tüm Sorunlar Çözülür

Gerçekleştirilen ziyaretlerde açıklamalarda bulunan Başkan Fatih Tosyalı, sivil toplum kuruluşlarını ve onlarla birlikte yapılan işbirliğini önemsediklerini vurgulayarak; “Sivil toplum kuruluşlarımız toplum adına önemli görevler üstleniyor. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde sivil toplum kuruluşlarımızın değerli fikirleri görüşlerini ve önerilerini dinliyoruz. Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler aktarıyoruz.

2022 yılında birçok projemizi tamamlamış olacağız. Kentimizin farklı noktalarına çok amaçlı salonlar yapıyoruz bunlar tamamlanmak üzere, kapalı spor salonlarımız tamamlanmak üzere, muhtarlık evlerimizin çoğu bitti. spor komplekslerimiz tamamlandı. Yarı olimpik havuzumuz bitmek üzere. Bunların yanında diğer projelerimizin ihaleleri yapıldı.

Feyezan kanalı çevre düzenlemesi ve ziraat park projelerini çok önemsiyoruz. Bunu yanında bir çok projeyi kentimize kazandıracağız. Güzel olan İskenderun’umuzu daha güzel bir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here