Başkan Tosyalı, Vatandaşların Sorunlarını Dinlemeye Devam Ediyor

0
38

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, başkanlık makamında vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm yolları bulmaya devam ediyor. Hemşerileri ile arasına hiç kimseyi koymadan onların sorun, istek ve takdirlerini bizzat dinleyen Başkan Tosyalı, sık sık başkanlık makamında onlarla buluşuyor. Tek tek herkesi dinleyen Başkan Tosyalı çözüm noktasında notlar alıyor ve gereken birimlere talimatlarını veriyor.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Tosyalı, kapılarının hemşerilerine her zaman açık olduğunu ifade ederek; “Bizim belediyecilik anlayışımızın öznesinde insan vardır. Bizim belediyecilik anlayışımız şehrin en ücra köşesinde yaşayan vatandaşının dahi sorunlarından haberdar olan bir belediyecilik anlayışıdır. İşte bu bilinçle İskenderun’umuza hizmet etmeye devam edeceğiz, kıymetli hemşerilerimizin sorunlarını dinlemeye, çözüm yollarını birlikte aramaya devam edeceğiz.

Vatandaşlarımıza yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını tek tek dinleyerek kendi istek ve taleplerinin yanı sıra kentin ve mahallelerinin sorunlarını da dile getiriyorlar. Bu sorunları belediye imkânları ölçüsünde gidermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkanlık makamına gelerek sorunlarını, dilek, öneri ve temennilerini Başkan Tosyalı’ya aktaran vatandaşlar ise kendilerine büyük ilgi gösteren ve sorunların çözülmesinde destek olan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür ettiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here