Başkan Tosyalı; “Sıkıntıları İlk Ağızdan Dinlemek Çok Önemli”

0
95

Kaymakam Yönden ve Başkan Tosyalı, Pınarbaşı Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile birlikte Pınarbaşı Mahallesinde vatandaşlar ve bölge muhtarları ile bir araya geldi.

Pınarbaşı Mahallesi Muhtarlığında icra edilen ziyaret programına Kaymakam Yönden ve Başkan Tosyalı’nın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dokuzoğlu, siyasi parti teşkilatı ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Kekeç, Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Fuat Gezgin ve mahalle sakinleri ile diğer mahalle muhtarları da iştirak etti.

Program kapsamında; İskenderun Belediyesi tarafından restore edilerek yeniden hizmete sunulan Pınarbaşı Mahallesi Muhtarlık Ofisi incelenerek, hayırlı olması yönünde iyi dilek ve temennilerin iletilmesinin akabinde mahallenin genel durumuna yönelik istişare de bulunuldu.

Pınarbaşı Mahallesi muhtarlığı önünde düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Mahalle toplantılarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Düzenlenen toplantıda mahallelerimizin sorunları yerinde inceliyoruz. Sorunların çözümü noktasında bu toplantıları önem veriyoruz. Sıkıntıları ilk ağızdan dinlemek son derece önemli. Her mahallemize en iyi hizmeti vermek için büyük çaba gösteriyoruz. Mahallelerimizdeki hemşerilerimizin istek ve taleplerini dinleyerek bunlara çözümler üretmeye çalışıyoruz” dedi.

Pınarbaşı Mahallesi muhtarlığını yenilediklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı; “Muhtarımızın talebi üzerine çeşitli nedenlerle kırılan, deforme olan, çatısı akan muhtarlığımızı yeniledik. Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması yaptık. Muhtarlığımız son derece güzel oldu. Muhtarımıza ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” şekkinde konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya mahallede yapılmakta olan çalışmalar ile ilgili teşekkür eden muhtar Fuat Gezgin ise çalışmalarında Başkan Tosyalı’ya başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların arından Kaymakam Yönden ve Başkan Tosyalı, vatandaşların sorun, istek ve taleplerini dinledi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here