Başkan Tosyalı İSTE’de Öğrencilerle Bir Araya Geldi

0
61

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)’nde Rektör Türkay Dereli ile birlikte öğrencilerle bir araya eldi.

İSTE Basın-Yayın Bölümü öğrencileri ile röportaj yapan Başkan Fatih Tosyalı, üniversite ve belediye işbirliğinin son derece önemli olduğunu belirterek; “Eğitime her zaman destek olacağız. Gençlerimizi bilgili ve donanımlı bir şekilde yetiştirmek hepimizin en önemli görevidir. Çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmaya, İskenderun’un başarılı gençler yetiştirmesine destek vermeye devam edeceğiz. İskenderun ilçe milli eğitim müdürlüğü ile üniversitemiz ile sürekli diyalog halindeyiz” dedi.

Öğrencilerle sohbet eden Başkan Tosyalı öğrencilerle hatıra fotoğrafı ve selfie çektirdi. Başkan Tosyalı daha sonra iftar öncesinde üniversite yemekhanesine çıkarak öğrencilere kendi eliyle yemek dağıtımı yaptı tatlı ikram etti.

Başkan Tosyalı yaptığı açıklamada, böylesine mübarek bir ayda toplumun tüm kesimleri ile bir araya geldiklerini belirterek; “Bugünde üniversiteli öğrenciler ile bir araya gelip sohbet etmek bizleri çok memnun etti. Üniversite öğrencilerimize başarılar diliyorum. Onlarla bir araya gelmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Tosyalı’nın kendilerini ziyaret etmesinden dolayın memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler, ilgisinden dolayı Başkan Tosyalı’ya teşekkür ettiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here