Başkan Tosyalı, Çengen’de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

0
35

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Çengen Mahallesinde Muhtar Mehduh Çam’ın davetine icabet ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Çengen Mahallesi çok amaçlı salonunda düzenlenen programa Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, bölge muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Bölgeyi bir bütün olarak gördüklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı; “Öncelikle nazik davetleri için bizleri sizlerle buluşturduğu için muhtarımıza teşekkür ediyorum. İlimiz bölgemiz ve şehrimiz bir kardeşlik kentidir. Öncelik dayanışma ve kaynaşmadır. Sorunlar ancak birlik ve beraberlik içerisinde çözüme kavuşur.

Bu tür toplantılar sorunların hızlı ve ortak akıl ile çözülmesi noktasında önem taşıyor. Çengen Mahallesi Muhtarımız Memduh Çam, Arsuz Kaymakamımız, Arsuz Belediye Başkanımız, bölge muhtarlarımız buradalar. Onlarada çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından program sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alış verilerinde de bulunuldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here