Başkan Tosyalı, 5 Temmuz İskenderunspor’un Gençlerine Moral Aşılıyor

0
79

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor, yeni sezon öncesi çalışmalarını Teknik Direktör Kenan Mercanoğlu, yardımcıları Halit Yavuz ile Kenan Kurt nezaretinde aralıksız sürdürüyor.

İskenderun Belediyesi Karayılan Spor Tesislerinde yapılan son çalışmayı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Turuncu-Mavili ekibin Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, Koordinatör Seyfi Kesik ile Genel Kaptan Suat Alpaydın da izledi. Yapılan çalışmaları izleyen ve tesisleri de gezen Başkan Tosyalı, Koordinatör Seyfi Kesik’ten bilgiler aldı.

5 Temmuz İskenderunspor ile Reyhanlıspor Beraber Çalıştı

Bölgesel Amatör Lig’de birlikte mücadele edecek olan 5 Temmuz İskenderunspor ile Reyhanlıspor, Karayılan tesislerinde beraber çalıştı. Antrenman sırasında yapılan çift kale müsabakasında ise Mavi-Turunculu ekip 5 Temmuz İskenderunspor, Reyhanlıspor’u 3-1 mağlup etti. Temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor, daha önce de 3. Lig takımlarından Kozanspor’u da 1-0 mağlup etmişti.

Ali Tunç Bayır, Başkan Tosyalı’ya Teşekkür Etti

Karayılan tesislerinde 5 Temmuz İskenderunspor ile beraber çalışan Reyhanlıspor’un Teknik Direktörü Ali Tunç Bayır, gösterdiği misafirperverlikten dolayı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya ve kulüp yöneticilerine teşekkür etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here