Başkan Seyfi Dingil’den Öğrencilere Karne Hediyesi

0
88

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Akçay İlkokulunu ziyaret ederek karne alan öğrencilere kitap hediye etti.

Okul idarecileri ve öğretmenleri ile birlikte sınıfları tek tek gezerek öğrencilere iyi tatiller dileyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Belediyecilik sadece alt ya da üst yapı hizmetleri veren bir kurum değildir. Belediye olarak İskenderun’da birçok sosyal ve kültürel projeyi de hayata geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Öğrencilerimiz karnelerini alarak yaz tatiline girecekler. Dağıttığımız kitaptaki içerikler öğrencilerimizi hem eğlendirecek, hem de okumayı sevdirecek.

Sene boyunca büyük gayretlerle eğitim dönemini tamamlayan ve geleceğimiz olan öğrencilerimizi ufakta olsa bir hediyeyle sevindirmek istedik. Belediye olarak her yıl öğrencilere gerek başarıya teşvik gerek ise okuma alışkanlığını kazandırmak amacı ile kitap hediye ediyoruz. Kitap hediyesi kampanyası ile öğrencileri kitap okumaya teşvik ettiğimiz gibi en güzel hediyenin kitap olduğunu vurgulamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Okul idarecileri ve öğrenciler ise eğitime desteklerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler. Kitap dağıtımı sırasında öğrenciler Başkan Seyfi Dingil’e yoğun ilgi gösterdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here