Başkan Seyfi Dingil’den İskenderun Halkına Teşekkür

0
68

“Bugünlerden Ders Alarak Geleceğe Hep Birlikte Yürüyeceğiz”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen ‘Demokrasi Nöbetlerine’ katılan vatandaşlara teşekkür etti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz’dan bir yıl sonra yine 15 Temmuz heyecanını aynı ruhla yaşadıklarını ifade ederek şunları kaydetti:

“11-16 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen etkinliklere katılan vatandaşlarımızla 15 Temmuz ruhunu tekrar yaşadık. Tüm Dünya, Türk milletinin birliğini, beraberliğini ve yekvücut olduğunu bir kez daha gördü. Amacımız, birlik ve beraberliğimizi bozmadan ülkemiz üzerinde hain emelleri olanlara karşı dik durmaktır. Bugünlerden ders alarak geleceğe hep birlikte yürüyeceğiz.

Cumhurbaşkanımızın himayelerinde kamu kurumlarımızla işbirliği içinde olarak 15 Temmuz’a yakışır bir yıldönümü gerçekleştirdik. İskenderun halkının 15 Temmuz ruhunu yinelemesi bizleri ziyadesi ile onurlandırmıştır. Aynı şekilde kamu kurumlarımızın, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının kıymetli temsilcilerine, belediye personelimize fedakârca çalışan güvenlik güçlerimize teşekkür eder, şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, gazilerimize sıhhat ve afiyet dilerim. Allah yar ve yardımcımız olsun. Rabbim bu millete bir daha karanlık geceler göstermesin.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here