Başkan Seyfi Dingil’den Emniyet Müdürü Balcı’ya Ziyaret

0
310

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, polis haftası nedeni ile Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile birlikte İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı’yı ziyaret etti.

Emniyet personelinin halkımızın huzuru ve güvenliği noktasında gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüğünü belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Emniyet personellerimiz tüm ülke genelinde olduğu gibi İskenderun’da can siperhane görev yapıyor. İlçenin güvenliği ve huzurunun sağlanması noktasında emniyet güçlerine önemli görevler düşüyor. Bizlerde belediye olarak her zaman emniyet teşkilatımızın yanındayız. Can siperhane görev yapan tüm emniyet teşkilatımızın çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı ise; “İskenderun gibi güzel bir kentte görev yapmaktan son derece memnunuz. Bizler ülkesini, devletini, milletini ve bayrağını seven emniyet teşkilatı olarak 24 saat görev başındayız. İlçemizde yaşayan vatandaşların güven içerisinde olmaları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Ziyaretiniz bizleri memnun etti” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, emniyet müdürü Zeki Balcı’ya çiçek ve ahşap oymadan polis logolu tablo hediye etti. Ziyaret sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde de bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here