Başkan Seyfi Dingil Yeni Yol Çalışmalarını İnceledi

0
110

bld-yol yapımı2İskenderun Belediyesi şehir genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fen İşleri ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yapım çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Fen İşleri Müdürü Ferit Hamutoğlu’ndan bilgiler alan Başkan Seyfi Dingil yaptığı açıklamada; “Vatandaşlardan gelen taleplere kayıtsız kalmıyoruz. Bu bölgede yeni yol ile talep vardı. Geldik, gördük, talimat verdik, yeni yol yapılıyor. Yunus Emre Mahallesi 279/1 sokak ile 209/6 sokak arasında yapılan bu bağlantı yolu ulaşımı rahatlatacak. Halkımız talep etsin yeter.

bld-yol yapımı3

Şehrimizde ulaşımı rahatlatmak için yeni imar yolları, bağlantı yolları ve alternatif yollar açmaya devam ediyoruz. Çalışmaların tüm bölgelerdeki sokaklarda devam edecek. İnşallah bu çalışmalarımız kısa süre içerisinde bitecek” dedi. Başkan Seyfi Dingil’in yanına gelen vatandaşlar ise Başkana taleplerini yerine getirdiği için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here