Başkan Seyfi Dingil, Öğrencilerin Mektubuna Cevap Verdi

0
75

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kendisine mektup yazan Bekbele İlk Okulu öğrencilerinin yazdığı mektuplara cevap verdi. Başkan Seyfi Dingil, minik öğrencilerin küçücük yürekleriyle büyük ve anlamlı mesajlar göndermesinin kendisini mutlu ettiğini söyledi ve minik öğrencilerine özel hediye gönderdi.

Çocuklar için ‘Geleceğimizin yöneticileri ve idarecileri’ diyen Başkan Seyfi Dingil “Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimiz, şahsıma göndermiş olduğunuz mektupları aldım. Eğer ülke olarak daha büyük ideallere ulaşmak istiyorsak geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. Onları en iyi şekilde yetişmelerine öncülük etmeli. Aklın ve bilimin ışığında ilim, irfan sahibi olmalarını sağlamalıyız.

Geleceğimizin teminatı ve güvencesi olan siz değerli öğrencilerimizin istekleri bizler için çok önemlidir. Sizlerin sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir şekilde eğitim almanız bizler için çok önemlidir. Bizler her zaman sizlerin yanındayız.

Bu vesile ile ailenizle birlikte sizlere mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyor, başarı dileklerimi iletiyorum. Allah’a emanet olun” şeklinde yanıt verdi. Öğrenciler ise Başkan Seyfi Dingil’in mektubundan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirttiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here