Başkan Seyfi Dingil; “Mübarek Ramazan Huzur İçerisinde Geçiyor”

0
90

Mübarek Ramazan ayının İskenderun’da huzur içerisinde geçtiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ramazan ayı nedeni ile farklı yerlerde düzenlenen iftar sofralarına katılarak vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile de bir araya geliyor.

Ramazan’ın paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay olduğunu ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Ramazan ayı, toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına, pekişmesine vesile oluyor. Toplumun ayrı-ayrı kesimlerinde bir araya gelen insanlar, birlik ruhunu oluşturuyor. Millet olarak her zamankinden daha fazla dayanışmaya kaynaşmaya ihtiyacımız var. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımızla aynı sofrada buluşuyoruz” dedi.

Ramazan Denetimleri Sürüyor

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, vatandaşlarımızın Ramazan ayını huzur içinde geçirmeleri için gerekenleri yerine getirdiklerini de kaydederek; “Gıda ve hijyen denetimlerimize devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın ibadetlerini, sıhhi bir ortamda yapabilmeleri için camilerimizin temizliğini yaptık. Sürekli yaptığımız temizlik hizmetimizi, Ramazan ayı boyunca daha yoğun olarak gerçekleştiriyoruz. Ramazana ulaştık inşallah bayrama da ulaşırız. Bizler bu şehirde birlik beraberlik içerisinde yaşıyoruz. Bu birlik ve beraberliğin ülkemizin her köşesinde olması için dua ediyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here