Başkan Seyfi Dingil Konuklarını Makamında Ağırladı

0
149

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar, toplumun her kesimine önemli hizmetlerde bulunduklarını belirtti.

Lösev Akdeniz Bölge sorumlusu İrem Aykut, Adana sorumlusu Özge Tüzün ve Türkiye Gazetesi Hatay İl Sorumlusu İlhan Yıldırım iskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Devletimiz ile birlikte özel kuruluşlar ve Sivil Toplum Örgütleri de toplumda yaşanan sıkıntılar konusunda ciddi görevler üstleniyorlar. LÖSEV de ülke genelinde ciddi faaliyetleri olan bir kurum. Tabiki gönlümüz hiç ihtiyacın olmamasından yana ama hayatın bir gerçeği var. Sağlık ve hastalık ile birlikte yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. Bu bilincin oluşması gerekiyor. Tabiki her insanın en doğal hakkı yaşamaktır. Bu güzel çocuklarımızın tedavilerinin yanı sıra iyi bir şekilde eğitim imkanının da verilmesi gerekir. Bizler her zaman olduğu gibi sizlerin her daim yanındayız” dedi.

Lösev Akdeniz Bölge sorumlusu İrem Aykut, Adana sorumlusu Özge Tüzün ise LÖSEV’in çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.

Türkiye Gazetesi Hatay İl Sorumlusu İlhan Yıldırım’ın ziyaretinde konuşan belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ulusal basının yanı sıra yerel medya mensuplarının toplum adına önemli bir görev üstlendiğini belirterek; “Tarafsız ve uygun ilkeler çerçevesinde yayıncılık yaparak kamuoyunu aydınlatan, bu yolda her an haber peşinde koşan basın çalışanları, halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak da kamusal bir görevi yerine getirmektedirler” dedi.

Yıldırım ise günün anısına Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür plaketi takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here