Başkan Seyfi Dingil Çeşitli Programlara Katıldı

0
54

bld-program1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, her zaman halkın içerisinde olduklarını belirterek insan odaklı belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını söyledi.

Başkan Seyfi Dingil geçtiğimiz hafta sonunda, AK Parti Arsuz, Belen kongreleri ile İskenderun’dan kutsal topraklara umre için giden vatandaşları uğurlama törenine katıldı.

AK Parti Arsuz ilçe kongresinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kongrenin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek; “Son Büyükşehir yasası ile Arsuz ilçe oldu. Arsuz turizm açısından önemli, yüzölçümü olarak da Türkiye’nin en büyük ilçeleri arasına girmiştir. Arsuz Belediyesi yeni kuruldu. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Gerek araç gerekse hizmet açısından elimizden geldiğince Arsuz Belediyesinin ve halkının yanındayız” dedi.

bld-program2

Belen kongresine de katılan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İlçe belediyeleri ile her zaman diyalog halinde olduklarını belirterek; “Bizlerin tek bir amacı var. Oda halkımızın hak ettiği hizmeti almasıdır. Sorunlar ancak ortak akıl ile çözülür. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Kimseyi ayırt etmeden her bölgeye hizmet götürme telaşı içerindeyiz” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil son olarak kutsal topraklara gidecek olan vatandaşları uğurladı. Umreye giden vatandaşların ve onları uğurlamaya gelen ailelerin heyecanına ortak olan Başkan Seyfi Dingil; “Allah’ın Resul’ünün bulunduğu mübarek yerlere gidiyorsunuz. Bu yolculuk sabır yolculuğudur. İnşallah sabırla gider, gittiğiniz yerden de inşallah huzurlu olarak dönersiniz. Allah niyetinizi kabul eylesin, dualarınızı eksik etmeyin” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here