Başkan Savaş, Payas Balıkçı Barınağı Projesi’nin Gerçekleştirileceği Alanı İnceledi

0
649

payas balıkçı barınağı3Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Payas İlçesinde inşaatına başlanacak olan Balıkçı Barınağı Projesi’nin gerçekleştirileceği alanda incelemelerde bulundu.

Hatay’a kaliteli ve kalıcı hizmetler üretme ve sunma noktasında özverili çalışmalarını her geçen gün arttıran Başkan Savaş öncülüğündeki HBB, Payas halkının büyük problemlerinden biri olan ve geçimini balıkçılık yaparak sağlayan vatandaşların büyük bir eksikliği olarak çözüm bekleyen balıkçı barınağını ilçeye kazandırıyor.

payas balıkçı barınağı4

HBB’nin vatandaşlara sunacağı önemli projelerinden biri olarak göze çarpan Payas Balıkçı Barınağı Projesi kapsamındaki çalışmaların kısa sürede başlayacağını müjdeleyen Başkan Savaş, inşa edilecek barınak yolunda gerçekleştirilen mendirek, stabilize çalışmaları ve çevre düzenlemelerinin ardından balıkçılar ile bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi. Payas İlçesine ve Hatay geneline sunulan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Payaslı balıkçılar, Başkan Savaş’a çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yapılan hizmetlerden memnuniyetlerini dile getiren balıkçılar, Başkan Savaş’a teşekkürlerini iletti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here