Başkan Savaş Kitap Fuarını Ziyaret Etti 

0
164

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Doç. Dr. Nazan Savaş bu sene ilki düzenlenen HBB Kitap Fuarı’nda yer alan stantları ziyaret etti.

Başkan Savaş Akdeniz’in en büyük Kitap fuarı olma özelliği taşıyan Hatay Büyükşehir  Belediyesi Kitap Fuarında stantları dolaşarak kitaplar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Savaş daha sonra HBB tarafından Avrupa Birliği Projesi olan Step GREEN platformunun Hatay’da uygulanması için tanıtım yapan  standı ziyaret etti.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü  Savaş fuarla ilgili yaptığı değerlendirmede; “Akdeniz’in en büyük kitap fuarı olma özelliğini taşıyan fuarın kentin bilgi birikimine büyük katkı sağlayacak. Kitap okumanın insanlarımıza aşılanması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kitap okumanın yaşı yoktur. Fuarda gördük ki yaşlısıyla genciyle vatandaşlarımız yoğun bir katılım gösterdi. Kitap fuarıyla buluşmak isteyen vatandaşlarımıza ücretsiz ulaşım hizmeti veriyor  ve  ilçelerimizdeki  eğitim kurumlarımıza  servislerimizi göndererek çocuklarımızın kitap fuarını gezme imkanı sağlıyoruz. Bu yıl birincisi düzenlenen fuarın önümüzdeki yıllarda daha büyük katılımla hizmet edeceğine  inanıyoruz” ifadelerinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here