Başkan Savaş, Dünya Şampiyonlarını Kabul Etti

0
388

muay thai1Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde “Dünya Şampiyonasına” katılarak büyük bir başarı elde eden Muay Thai sporcuları ve antrenörleri, Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarete, Muay Thai Milli Takım Antrenörü Ahmet Kural, Bölge Antrenörü Bekir Tüm ve dereceye giren sporcular katıldı.

13-17 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul’da yapılan “Muay Thai Dünya Şampiyonası”nda ve 13-17 Mart 2013 tarihleri arasında Antalya’da yapılan Türkiye Wushu Şampiyonası’nda ilk üçe girme başarısını gösteren sporcular, şampiyonluk kupalarını Başkan Savaş’a takdim ettiler.

Sporcuları ve antrenörlerini sıcak bir ilgiyle karşılayan Başkan Savaş, elde edilen başarının küçümsenmeyecek oranda büyük ve önemli bir başarı olduğunu ifade ederek; “Bu başarınızdan dolayı sizinle gurur duydum. Yapılan emekler boşa gitmedi ve başarıyı yakaladınız. Dünya şampiyonu olmak kolay değil. Hepinizi yürekten tebrik ediyorum. Sizlere olan desteğimiz artarak devam edecektir” dedi. Savaş ayrıca, çalışma mekânı bulmakta zorlanan sporculara salon müjdesi de verdi.

Muay Thai Milli Takım Antrenörü Ahmet Kural ise yaptığı konuşmada, elde ettikleri başarıyı Başkan Savaş’a armağan ettiklerini dile getirerek; “Dünya Şampiyonasına 42 ülkeden çok sayıda sporcu katıldı. Şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik ve büyük bir başarı elde ettik. Bu destek ve hizmetlerinizi saygı ile alkışlıyoruz” diye konuştu.

Muay Thai Dünya Şampiyonasında Beyza Esma Yeşil (8-9 yaş) Muay Thai Dünya Şampiyonu olurken, Elif Çipe (10-11 yaş) Muay Thai Dünya ikinciliğini elde etti. Türkiye Wushu Şampiyonasında derece yapanlar ise şöyle oldu: Elif Çipe Türkiye 1’cisi, Beyza Esma Yeşil Türkiye 1’cisi, Sabri Can Çipe 2’ci, Ali Kemal Amıklı 3’cü, Bekir Güleryüz 3’cü, Gürkan Duman 3’cü, Büşra Çipe (Akdeniz Şampiyonu), Esra Kutlu 2’ci, Çiğdem Avcı 2’ci, Osman Kavukçu 3’cü, Abdullah Hasno 3’cü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here