Başkan Osman Tufan’dan Moral Ziyareti

0
211

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payasspor’un yeni sezon öncesinde kamp çalışmaları Teknik Direktör Semih Tokatlı nezaretinde devam ederken, diğer bir taraftan kulübün ziyaretçileri de eksik olmuyor. Kulüp Başkanı Osman Tufan, yöneticilerle birlikte Afyokkarahisar kampına çıkartma yaparken, kafilede bulunanlara moral ziyaretinde bulundu.

Payaspor’un Kulüp Başkanı Osman Tufan, yöneticiler Osman Oğuzhan Çolak, Recep Yener, Ayhan Günay ile Ercüment Büyükavşar, Akyonkarahisar Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğündeki futbolcuların antrenmanlarını izlediler.  Başkan Osman Tufan ile yöneticiler antrenman sonrasında futbolcularla tek-tek görüşerek sohbet ettiler.

Futbolcularla Yemekte Sohbet…

Kulüp Başkanı ve Yöneticiler, Korel Otelde kampta bulunan futbolcularla birlikte yemekte de bir araya geldiler. Teknik Direktör Semih Tokatlı ile yöneticileri de yanına alan Kulüp Başkanı Osman Tufan, hem futbolcularla yemek yedi hem de uzun süre sohbet ettiği futbolculara aynı zamanda da moral depoladı.

Başkan Osman Tufan ve birlikte yöneticiler, teknik heyet ile futbolcularla yaptıkları toplantıda iyi bir kadro kurmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, futbolculardan bu sezon oldukça başarılı bir performans beklediklerini belirttiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here