Başkan Hakan Bolat ve İskenderunspor’un İkinci Lige Yükselmesi (2)

0
95

26 yıl sonra gelen 2. Lige yükselme başarısı, şehir turu, tesisler önünde konuşma ve buluşma ile kutlanırken ardından gelen Deniz Seki konseri coşkuyu doruğa çıkardı.

Konserde İskenderunspor’a destek olan iş adamlarına, seçilmişlere ve yönetim kurulu üyeleriyle diğer bazı isimlere Teşekkür Plaketi verilmesi yine elde edilen başarıya, herkesi ortak etmek amacını taşıyordu.

*Gazeteciler de Çok Destek Verdiler

Gazeteci meslektaşlarım, gazete meslek dernek ve cemiyetlerimiz de her fırsat da İskenderunspor ve Başkan Hakan Bolat’ın sesi, soluğu oldular, maçlara, finale gittiler, İskenderunspor forması giydiler, İskenderunspor’a başarı dileyen büyük boy İskenderunspor bayrakları (İGC) astılar. Sosyal medyada profil fotoğraflarını İskenderunspor logolarıyla süslediler. Özetle İskenderun’daki her bir medya mensubu, elde edilen başarıya, kayda değer bir katkı sundular. Bu yüzden, her bir basın mensubu, şampiyonluk kupasıyla poz vermeyi çoktan hak etti…

*Raymond Makzume Ziyareti İsabetlidir

İskenderunspor’un unutulmaz başkanlarından biri olan Raymond Makzume‘nin ziyaret edilmesi ve kupanın ona da sunulması anlamlı ve isabetli olmuştur. Ancak daha fazla destek ve kaynaşma için bence yaşamda olan, İskenderunspor’u şampiyonluğa taşımış olanlarla, kulübe hizmet etmiş diğer İskenderunspor başkanları da orta ve uzun vadeli bir tarih aralığıyla, sırayla ziyaret edilmeli, onlar da sevince ortak edildikleri gibi gelecekteki mücadelelere destekleri manevi bile olsa sağlanmalıdır. Bu ziyaret işini 29 Eylül 2021 tarihli yazımda yine değinmiştim.

*Mehmet Kurt Tesisleri

Rahmete kavuşmuş Mehmet Kurt hocamızın unutulmaması, tesislere adının verilmesi yine isabetli bir iş olmuştur. Yeri gelmişken Mehmet Kurt hocamı bir kere daha rahmetle anmak isterim…

Finale giden 100’e yakın otobüsü dolduran taraftarlara, kumanya yardımı yapan güzel insanlar oldu ve hepsi bu başarıya katkı sundular. Onlara da teşekkür edildi ve çok iyi oldu.

*Köstek Olanlar, Çelmeciler

Böylesi olumlu bir ortam varken öyle sanıyorum ki Kulüp Başkanı Hakan Bolat yakın geçmişte yaşadığı bazı olumsuzları seslendirmek istemiyor. Destek verir gibi yapıp köstek olanları, ayağına dolaylı çelme atma girişiminde bulunanları biliyor ve bana göre bu gelişmeleri anlamazlıktan geliyor. İkinci lig yolunda yani yeni sezonda, köstekçiler, kendilerini çok uyanık sananlar yine boş durmayacaklar, destek verir gibi yapıp başka hesaplar içinde olacaklardır.

Ancak böylesi olası gelişmeler çok şey ifade etmez. Bu saatten sonra karşımızda deneyim ve şampiyonluk kazanmış bir Hakan Bolat vardır. Artı, başkan Bolat’ın destekçisi artmıştır. Daha önemlisi Bolat, İskenderunspor’a sahiplenmek yerine bütün İskenderun’u takıma sahiplendirmiştir. Demem o ki bundan böyle İskenderunspor’un yoluna taş döşemek isteyenler, binlerce İskenderunspor destekçisini karşısına alır ki bu onlar içinde akılcı bir yol olmaz…

İskenderunspor'un hayali Riekerink ile gerçek oldu

*Bülent Yenihayat ve Ekibinde Hayat Var…

Teknik Direktör Bülent Yenihayat ve ekibiyle 1 yıllık sözleşme imzalanması isabetli olmuştur. Bülent hocayla ilgili henüz derinlemesine bir bilgim yok. Mesleki kariyerini inceleme şansım an itibarıyla olmadı. Ancak yeni nesil, yeni jenerasyon teknik direktörlerden olduğunu bize az zamanda hissettirdi.

Özgüveni yüksek, ne yapacağını, ne yaptığını bilen bir teknik adam izlenimi bıraktı bende. İşini sıkı tutar, sorumluluğunu fazlasıyla hissederse, ekibiyle yine güzel işler yapar. Özetle Bülent Yenihayat ve ekibinde hayat var…

*Bu Üçlüye Ben de Teşekkür Ederim

İskenderunspor’un 2. Lige yükselmesi halinde kulübe prim vereceğini açıklayan Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve Atakaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, Başkan Bolat’ın kendilerine teşekkür ederek açıkladığı üzere, söz verdikleri şampiyonluk primlerinin kulüp hesabına yatırmışlar. Sözünü tutan bu üçlüye ben de bir İskenderun yaşayanı olarak teşekkür ederim.

*Recep Atakaş, Her Zaman ki İyi Niyetini Bir Kez Daha Göstermiştir…

Burada bir hatırlatma yapmadan geçmeyeceğim. Atakaş Hatayspor’u, sponsorunu, zaman-zaman acımasızca eleştirenler sanırım artık bu anlamsız tutumlarından vazgeçerler. Recep Atakaş, Ankara’ya 75 otobüs temin etmekle kalmamış, şampiyonluk primi vererek de her zamanki iyi niyetini ortaya koymuştur. Esasen Başkan Hakan Bolat, Atakaş Hatayspor, HBB Başkanı Lütfü Savaş ve Recep Atakaş’la iyi ilişkiler kurmanın İskenderunspor A.Ş.’nin oldukça yararına olduğunu bilenlerdendir. Bu yüzden bundan böyle karşı tarafa yöneltilebilecek haksız eleştirilere karşı duranlardan biri de Başkan Hakan Bolat olmalı, ortamı yumuşatma çabası gerektikçe kendini göstermelidir…

Bunca hassas dengeyi kuyumcu terazisi ayarında kuran Başkan Hakan Bolat, ikinci lig yolunda elbet de yoğurdu üfleyerek yiyecek, şampiyonluğun getirdiği ağır sorumlulukla çok daha dikkatli olacaktır.

*Teşekkür Ediyor, Şükranlarımı Yolluyorum…

Her şey için çok teşekkürler Başkan Hakan Bolat. Size, yönetim kurulu üyelerinize, futbolcu kardeşlerime, A’dan Z’ye Teknik Ekibe, Taraftar Derneği Başkanı Zeki Erdem ve taraftarlara, İskenderunspor’a gönül vermiş tribün liderlerine, takım otobüsü sürücüsüne, saha emekçilerine, top toplayıcı gençlerimize, Mehmet Kurt Tesisleri’ndeki emekçilere, hasta yatağından İskenderunspor’a destek veren Amigo Ali’ye diğer isimsiz kahramanlara, bütün gazeteci meslektaşlarıma, otobüs teminiyle birlikte, farklı destekler veren iş adamlarına, kumpanya sağlayan güzel insanlara kısaca İskenderunspor’a en azından gönül desteği veren herkese, bir İskenderun yaşanı olarak (her ne kadar 5 aydır zorunlu olarak Antalya’daysam da) şükranlarımı yolluyorum.

Daha büyük başarılara el birliği, sevgi, saygı ve dirlikle ulaşmak üzere sağlık ve sevgiyle kalın… Bitti

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here