Başkan Güven, “Kayısı Festivali” Öncesi İncelemelerde Bulundu

0
126

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Kurtbağı Mahallesinde yapılacak  “Kayısı Festivali” öncesi, festival alanında incelemelerde bulundu.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri ile birlikte Kurtbağı Mahallesinde yapılacak olan “Kayısı Festivali” öncesi, festival alanında incelemelerde bulunarak, eksikliklerin giderilmesi konusunda çalışmaların devam ettiğini ve festival gününe kadar devam edeceğini belirtti. Festival günü “Yanartaşlara” yapılacak gezi öncesi, yollarda ve çevresinde düzenleme çalışmalarının yapıldığını ve pazar günü yapılacak gezi öncesi biteceğini ifade etti.

Bu tür etkinliklerin ilçeye artı değer kazandırdığını, hem turizm hem de ilçenin tanıtımına destek olduğunu ifade eden Başkan Asaf Güven; “Burada ikamet eden vatandaşlarımız gelirlerini kayısıdan elde etmektedir.  Bizlerde yerel yöneticiler olarak bu anlamda elimizden geldiğince destek olmaya ve taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. İlçemizde bu meyveye ait festivalin yapılması, aslında ilçemizin bu alanda ne kadar iddialı olduğunu göstermektedir. 30 Haziran Pazar günü yapılacak festivalimize ve Yanartaşlara yapılacak gezimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here