Başkan Fatih Tosyalı, Seka Park’ı İnceledi

0
43

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ülke genelinde örnek gösterilen kent parklarından “Seka Park” projesini yerinde inceledi. Tosyalı, Seka Park’ın mimarları tarafından projenin detaylarını hakkında bilgiler aldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Tosyalı; “Bir dizi ziyaret, inceleme ve program için geldiğimiz Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan Dünyanın en büyük kent parklarından biri olan Seka Park’ta, Ak Parti Hatay Milletvekilimiz Sayın Abdulkadir Özel ve Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Ali Dokuzoğlu ile birlikte incelemelerde bulunduk” dedi.

En Güzel Kent Parkı İskenderun’a Kazandıracağız

İskenderun’a en güzel kent parkını kazandırmak için yoğun bir gayret içerisinde olduklarını da belirten Tosyalı; “SEKA Arazi içerisinde parkın genel yapısı ile sosyal, kültürel, sportif, park, kapalı ve açık alanları, sosyal tesisleri ve çocuklar için yapılan oyun merkezleri hakkında bilgiler aldık. Yaklaşık 580 dönüm arazi üzerine kurulu olan Seka Park’ta tüm yaşlara hitap eden aktiviteler ve eğlence alanları mevcut. İzmit körfezi sahil kenarında bulunan Parkta birçok cafe ve restorant bulunuyor. Ayrıca yaz aylarında birçok etkinlik ile insanların en uğrak noktası haline gelmiş. Kıymetli İskenderunlu hemşerilerimiz için de en iyi ve en güzel hizmeti vermek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İskenderun’a Değer!” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here