Başkan Fatih Tosyalı Festival Etkinliklerine Katıldı

0
93

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,5 Temmuz Kültür, sanat ve turizm festivali çerçevesinde düzenlenen etkinliklere ve açılış törenlerine katıldı.

Festival etkinlikleri çerçevesinde halk eğitim merkezinde düzenlenen karma resim sergisinin açılışına katılan Başkan Fatih Tosyalı, burada eski İskenderun resimlerinin bulunduğu sergi hakkında bilgiler alarak serginin düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik etti.

Ardından belediye başkan yardımcıları ile birlikte deniz müzesi karşında bulunan alanda açılan yörük çadırını ziyaret eden Başkan Fatih Tosyalı, yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler alarak hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.

Daha sonra 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali çerçevesinde İskenderun belediyesi tarafından düzenlenen satranç turnuvasının açılış programına katılan Başkan Fatih Tosyalı, turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.

Son olarak 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali çerçevesinde İskenderun belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikâh törenine katılan Başkan Fatih Tosyalı, çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyerek çiftlerin ailelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Düzenlenen etkinlikler hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Fatih Tosyalı; “5 Temmuz festivali çerçevesinde yaklaşık 10 gündür farkı etkinler düzenliyoruz. Festival coşkusu devam ediyor. Belediye olarak kültür ve sanata büyük önem veriyoruz. Etkinlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here