Başkan Fatih Tosyalı, Çeşitli Programlara Katıldı

0
71

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye çalışmalarının yanı sıra, diğer zamanlarında kentimizde düzenlenen çeşitli etkinliklere, programlar, açılışlara ve ziyaretlere katılarak, vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

AK Parti İskenderun İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katılan Başkan Fatih Tosyalı; “Ak Parti Hatay Milletvekilimiz Abdülkadir Özel, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanımız Abdülkerim Güven ile birlikte belediye meclis üyelerimiz, yönetim kurulu üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımız ve mahalle başkanlarımız ile kahvaltı programında bir araya geldik. Çok kıymetli teşkilat mensuplarımızla istişare ve değerlendirmelerde bulunarak belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Ardından İskenderun Teknik Üniversitesine ziyarette bulunan Başkan Fatih Tosyalı; “Ak Parti Hatay Milletvekilimiz ve AK Parti ilçe başkanımız ile birlikte İSTE Rektörümüz Türkay Dereli’yi ziyaret ettik. Belediyemiz ve üniversitemiz işbirliği çerçevesinde yapılması planlanan çalışmalar ve projeler ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk” şeklinde konuştu.

Dumlupınar, Esentepe ve Numune mahalleleri yardımlaşma derneğinin düzenlemiş olduğu dayanışma gecesine katılan Başkan Fatih Tosyalı; “Dernek yöneticileri, dernek üyeleri ve kıymetli hemşerilerimizle bir araya gelerek belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Düzenlenen programda emeği geçenlere teşekkür ediyor, dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here