Başkan Fatih Tosyalı, Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu

0
160

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, burada bazı ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal ve Mehmet Ali Dokuzoğlu ile birlikte makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesinin gerçekleştireceği çeşitli projelere ilişkin istişarelerde bulunarak belediyenin çalışmaları hakkında Bakan Kurum’a bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, daha sonra Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal ve Mehmet Ali Dokuzoğlu ile birlikte Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici’yi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’yi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’u, Ak Parti Hatay Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu üyesi Hüseyin Şanverdi’yi ziyaret etti.

Ankara’da yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı; “Ankara’da yine yoğun bir çalışma trafiğimiz oldu. Bu bağlamda gerçekleştirileceğimiz projelerimiz için durmadan çalışamaya devam ediyoruz. Bakan ve milletvekillerimizi ziyaret ederek çalışmalarımızı istişare ettik. Sağ olsun Bakanlarımız ve milletvekillerimiz İskenderun’a büyük önem veriyorlar. Sayın Bakanımıza, İskenderun Belediyemize sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederim. Projelerimiz ile ilgili ilerleyen günlerde ayrıntılı bilgiler vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here