Başkan Eryılmaz; “Samandağ Tarihi Bir Ana Daha Tanıklık Ediyor”

0
26

Samandağ ilçemizin turizmi açısından çok önemli bir yere sahip olan Vakıflı ve Hıdırbey Mahalleleri ile ilçe merkezini bağlayan Vakıflı Yol Kavşağı hummalı çalışmalar sonucu yeni yüzüne kavuştu.

Trafik yoğunluğunun çok fazla olmasından dolayı, trafik akışı noktasında sıkıntı yaşanan Vakıflı yol kavşağında yolu işgal eden duvar ve yapılar kaldırılarak tesviye ve zemin düzenleme çalışmalarının ardından beton asfalt serim çalışmaları gerçekleştirildi.

Mesai mefhumu gözetmeksizin akşam geç saatlere kadar çalışmalarını sürdüren Samandağ Belediyesi ekipleri tarafından yeni yüzüne kavuşan kavşak, tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunuldu.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Şu anda Samandağ tarihi bir ana daha tanıklık ediyor. Samandağ’ın o geri kalmış köy görüntüsünden kurtulmazsı için seçildiğimiz günden bugüne yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bu çalışmalardan birini de şu anda Samandağ’ın en işlek kavşaklarından biri olan Hıdırbey-Vakıflı yol çatısında gerçekleştiriyoruz.

Bir tarafta yol genişletmesi yaparken, öbür tarafta da asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Burası trafik yoğunluğu açısından her zaman sıkıntılı olan bir kavşak noktasıydı. Daha önce yapılan çalışmalar tamamen baştan savma, göz boyama amaçlı yapılan çalışmalardı. Sorunları gidermeyi bırakın yeni sorunlar yaratıyordu. Biz burada kökten bir çözüm yoluna girdik ve burada yola tecavüzlü olan bütün duvarları ve çatıları yıkarak burada yeni bir bulvar, yeni bir kavşak noktası kazandırdık. Samandağ halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here