Başkan Eryılmaz Belediye Personellerinin Yeni Yılını Kutladı

0
55

Samandağ Belediye Başkanı Eryılmaz Belediye Personellerinin Yeni Yılını Kutladı

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Rumi Takvimin ilk günü sayılan 14 Ocak Res El Seni dolayısıyla belediyenin bütün birimlerinde görev yapan personellerin yeni yılını kutladı.

Başkan Eryılmaz, geleneksel Res El Seni kutlaması dolayısıyla Samandağ Belediyesi Toplantı Salonunda belediye personelleri ile bir araya geldi. Personeller ile birlikte kutlama programına CHP İlçe Başkanı Turgay Abacı, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri de katıldı.

Bütün personellerin yeni yılını kutlayan Başkan Eryılmaz, bütün personeller ile tek tek tokalaşarak bütün personelin yeni yılını kutladı.

Başkan Eryılmaz Res El Seni kutlaması dolayısıyla yaptığı konuşmada; “Öncelikle yeni yılınız kutlu olsun. Bu bizim birlikte kutladığımız ilk yılbaşı, bundan sonra da hayırlısıyla yine aynı şekilde, belki biraz daha halkımızı da işin içine katacak şekilde bir organizasyon yaparız.

Bugün biz personelimiz ile kutlamak istedik. Ayrıca maddi durumu iyi olmayan 300 vatandaşımıza da gıda ve temizlik malzemesi yardımı yaptık. Önümüzdeki yıl bunu biraz daha artırmayı planlıyoruz.

Geleneklerimize, göreneklerimize ve örf adetlerimize sahip çıkacağız. Bunu çocuklarımıza ve bizden sonra gelecek nesillere aktaracağız. Bu çok önemli! Yeni yıla yoğun bir şekilde girdik. Bundan sonra biraz daha sık bir araya geleceğiz, birlikte konuşarak memleketin sorunlarını masaya yatırmamız ve buna yönelik çözüm önerilerini birlikte değerlendirmemiz gerekiyor.

 Personelimizin yeni yılını aileleri ile birlikte kutlamaları için bugün öğlene kadar izin verdik. Birazdan sizlere yönelik ikramlarımız olacak. Öğleden sonra ise arkadaşlar, özellikle 1 aydır devam eden yağışlardan kaynaklı memleketin sıkıntıları var. Vatandaşlarımız bizden hizmet bekliyor. Akşama kadar izin vermeyi düşündük fakat alandaki sıkıntılardan dolayı öğleden sonra çalışmak zorunda olduğumuzu hissettik. Bu nedenle öğleden sonra işimizin başına geçeceğiz.

İnşallah önümüzdeki sene biraz daha geniş ve biraz daha zengin bir konseptle yeni yılımızı kutlamak istiyoruz. Sivil toplum örgütlerimizi, muhtarlarımızı ve halkımız da işin içine katarak daha güzel bir şekilde kutlayacağız.

Ben tekrar yeni yılınızı kutluyor, aileniz ve sevdiklerinizle mutlu bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın konuşmalarından sonra tüm Belediye personellerine ikramda bulunularak yeni yıl coşkusu kutlandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here