Başkan Dingil’e Teşekkür Plaketi

0
127

Yıldız; “Çevre İçin En Büyük Tehlikelerden Birisi Pil Konusudur”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) tarafından Hatay’daki atık pil toplama yarışmasına vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Teşekkür Plaketini takdim etmek üzere, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) Hatay Sorumlusu Hatice Yıldız ve Teknik ve Eğitim Uzmanı Savaş Arna, Başkan Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Kampanyaya verdiği destekten ötürü Başkan Dingil’e teşekkür eden Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği Hatay Sorumlusu Hatice Yıldız; “Çevre için en büyük tehlikelerden birisi pil konusudur. Atık pillerin toprağı verimsiz hale getirdiği, sağlık anlamında da tehdit edici unsurları olduğu gibi birçok rahatsızlığa da sebebiyet verdiği bilinmektedir. Bu nedenle bu etkinlik büyük önem taşımaktadır” şeklinde konuştu ve Başkan Dingil’e kampanyaya desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Atık pillerin toplanmasının önemine değinen Başkan Dingil; “İskenderun belediyemiz çevre koruma ve kontrol birimi tarafından yürütülen ve Hatay genelinde yapılan 2017 yılı okullar arası atık pil toplama yarışmasında İskenderun birinci olmuştu. Çevre için en büyük tehlikelerden birisi pil konusudur. Yıllardır tüm kurumlarımızda etkinlik ve çalışmalar yapılmıştır. Belediyemiz tarafından da okullarımızda atık pillerin toplanması amacıyla düzenlenen kampanyaya destek olundu. Düzenlenen yarışmaya katılan değerli öğretmenlerimize, çocuklarımıza ve idarecilerimize teşekkür ediyor, emeğinize sağlık diyorum” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here