Başkan Dingil Yayla Yollarındaki Çalışmaları İnceledi

0
140

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Bekbele’de devam eden yol düzenleme çalışmalarını Muhtar Osman Güllü ile birlikte inceledi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yayla yollarında yol genişletme, düzenleme ve yenileme çalışması yapıyor. Ayrıca ekipler kış aylarında çeşitli nedenlerle tahrip olan yollarda parke taşı döşeme çalışması yapıyor. İskenderun Belediyesi olarak yaz aylarında vatandaşların yaylalara araçları ile rahat ulaşması noktasında elimizden gelen tüm çalışmaları büyük bir özenle ve titizlikle sürdürüyoruz” dedi.

Çalışmalar ile ilgili sürekli bölge muhtarları ile iletişim halinde olduklarını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Çalışmalar belli plan ve programlara uygun biçimde devam ediyor. Yapılan çalışmalar hakkında muhtarlarımızın görüş düşünce ve önerilerini de alıyoruz. Birimlerimiz hız kesmeden yol düzenleme çalışmalarını devam ettiriyor. Başlanan işlerin hemen hizmete sunulması için büyük gayret gösteriyoruz. Biz, başladığımız işin hızlandırılması, en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirilmesi için çalışmaları yerinde inceliyor ve denetimlerimizi yapıyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here