Başkan Culha, Sporun ve Sporcunun Yanında

0
113

arsuz-gozculerspor1Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 7-0’lık Skorla Sezona Bol Gollü Bir Başlangıç Yapan Arsuz Gözcülerspor’u Tebrik Etti

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 2016-2017 futbol sezonuna ‘merhaba’ diyen Hatay Süper Amatör Lig takımlarından Arsuz Gözcülerspor’u ilk maçında yalnız bırakmadı.

Yeniden yapılanmaya giderek yeni sezona oldukça iddialı bir şekilde hazırlanan Gözcülerspor’a sezon açılış maçında Başkan Nazım Culha’nın yanı sıra Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, Arsuz Gözcülerspor Kulüp Başkanı Adnan Ağır, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ile çok sayıda taraftar destek verdi.

Rakibi Altınözüspor’u 7-0 mağlup ederek izleyenlere adeta futbol şöleni yaşatan sporcuları maç sonrası soyunma odasında ziyaret eden Başkan Nazım Culha, yeni sezonun yeni güzellik ve heyecanla başladığını belirterek, alınan galibiyetten dolayı tüm futbolcuları tek-tek tebrik etti.

arsuz-gozculerspor2

Arsuz Belediyesi olarak imkanlar dahilinde amatör spora destek verdiklerini ve sporun her alanına destek olmaya devam ettiklerini söyleyen Culha; “Yeni futbol sezonunun tüm takımlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İlk maçta alınan 7-0’lık galibiyetle sezona iddialı bir başlangıç yaptınız. Hepinizi tebrik ediyorum. Yeni yönetim, teknik ekip ve sizleri şampiyonluk yolunda oldukça iddialı ve kararlı gördüm. Başarılı bir sezon geçirerek, birlik beraberlik  ve centilmenlik içerisinde ligi başarıyla en iyi yerde tamamlayacağınıza inanıyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here