Başkan Civelek’ten Hastane Ziyaretleri

0
143

civelek-hastane ziyaretleri1İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, Özel Palmiye Hastanesi’ni ziyaret etti.

Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve partililerin de katıldığı ziyarette, konukları İskenderun Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, Yönetim Kurulu Başkanvekili Serdar Kirmit, Başhekim Yılmaz Şahutoğlu karşıladı.

İskenderun’un ve halkın ihtiyacına dönük, kalıcı yatırımlar yapıldığını belirten Belediye Başkanı Civelek, İskenderun’un altyapısının tamamlandığını söyledi. Başkan Civelek; “Fransızlar döneminden kalan çürümüş içme suyu şebekesini yeniledik, içme suyu sorununu çözdük. İskenderun su sıkıntısı yaşamayacak. Bu sağlık için de çok önemli bir çalışma” dedi.

Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyetini dile getiren İskenderun Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Başkan Civelek’e başarılar diledi.

Hastane personeliyle selamlaşan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve beraberindekiler, hastane yönetimi ve personeliyle birlikte sohbet etti ve Hastanenin Yemek Salonu’nda yemek yedi.

civelek-hastane ziyaretleri2

Başkan Civelek Özel Gelişim Hastanesini de Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Civelek daha sonra Özel Gelişim Hastanesi’ni de ziyaret ederek, hastane personeliyle selamlaştı ve hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette, konukları İskenderun Özel Gelişim Hastanesi Genel Müdürü Ozan Yaşar, Genel Müdür Yardımcısı Tülay Kulu karşıladı. Hastane çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Hastane Genel Müdürü Ozan Yaşar, Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e başarı diledi.

civelek-hastane ziyaretleri3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here