Başkan Civelek’ten Çocuklara Bayram Hediyesi

0
59

bayram-çocuklar1İskenderun Belediyesi’nce, Kurban Bayramı öncesinde 200 ihtiyaç sahibi çocuğa mont verildi. Yaşları 7-17 arasında değişen çocuklara, yeni montlarını veren Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve eşi Ümran Civelek, çocukların ve ailelerinin bayramlarını da kutladı.

Sosyal Market’ten 94, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesinden 106 çocuk olmak üzere toplam 200 çocuğa yeni mont hediye edildi. Belediye Yemek Salonu’nda düzenlenen kıyafet dağıtımında konuşan Belediye Başkanı Civelek; “Kurban bayramınızı gönülden kutluyorum. Benim de çocuklarım var ama şu an hiçbiri yanımda değil, çalışıyorlar. Çocuklarımın özlemini sizlerle gideriyorum. Sizler de benim çocuklarımsınız. Çoğunuz öğrenci. Okumak öğrenmek güzeldir çocuklar. Biz her zaman sizlerin destekçisi olacağız. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Yarın içinizden belediye başkanı, milletvekili, doktor, avukat, mühendisler çıkacaktır.

bayram-çocuklar2

Bizim görevimiz sizlerin çok iyi bir eğitim alarak başarılı olabilmeniz için size her konuda destek olmaktır. Derneğimiz de, sosyal marketimiz de, belediyemizin bütün sosyal çalışmalarıyla ve hizmetleriyle çocuklarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Her zaman sizin hizmetindeyim” dedi. Çocukların; andımızı, İstiklal Marşımızı ve şiirler okuduğu etkinlikte Belediye Başkanı Civelek; “Bunlar Atatürk’ün çocukları. Hepimiz öyleyiz” diye konuştu.

Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek’e desteği nedeniyle teşekkür eden İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği  Başkanı Zeynep Çakmaklı da; “Size ne kadar teşekkür etsek azdır. Her zaman bizi desteklediniz, hep yanımızda oldunuz” dedi. Dernek Başkanı Çakmaklı, çocuklara ve kadınlara yapmış olduğu katkılardan dolayı yönetim kurulu adına Belediye Başkanı Civelek’e teşekkür plaketi verdi.

Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmanın önemine değinen Başkan Civelek; “Önemli olan el ele birlikte ülkemize hizmet etmek ve yarınlarımız olan çocuklarımızı desteklemek. Çocuklarımızı destekleyeceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here