Başkan Bolat’tan, Altyapıya ‘Destek’ Çağrısı!

0
43

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, İskenderun halkına seslenerek, kulübün altyapısı için destek istedi. Altyapı için inanılmaz derecede çaba gösterdiklerini kaydeden Başkan Bolat, altyapının güçlendirilmesi için kentin her kesiminin desteğine ihtiyaç duyduklarını vurguladı.

Kurdukları U-19 takımının, kulübün kurulduğu tarih olan 1967 yılından bu yana ilk kez bölgesel turnuvalara katıldığını ve başarı elde ettiğini söyleyen Başkan Bolat; “Şu anda U-19 takımını kurduk, 1967 yılından beri ilk defa, gençler Hatay dışında turnuvaya katılıyor. 1967’den bu yana ilk defa Bölgesel Lige katılıyoruz. Gençlerimiz, zorlu Van deplasmanında bütün zor şartlara rağmen, 2-0 gibi net bir skorla galip geldiler.

Onların şevkini kırmamamız için bütün İskenderun halkının U-19, U-17 takımına destek olmasını rica ediyoruz, hem maddi, hem manevi. Tesislerimiz bile yok. Hala yer tahsisi ile uğraşıyoruz” dedi.

Altyapı Olmazsa İskenderunspor Projesi Olmaz

Altyapı için kentin tüm kesimlerinden destek beklediklerini vurgulayan Bolat; “Altyapımız olmazsa, İskenderunspor projesi asla olmaz. Bütün İskenderunlulara sesleniyorum, İskenderun Belediyesine, Kaymakamlığa, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne, İskenderun’daki işadamlarına sesleniyorum; İskenderunspor’un en büyük projesi alt yapıdır.

U-19 maçlarına ilgi göstermenizi istiyorum. Gelecek sene U-19’dan 2-3 tane oyuncu çıkartıp İskenderunspor A Takımına koyacağız, Allah’ın izniyle. Altyapı çok önemli! Maddi ve manevi destek istiyoruz. Altyapılar A.Ş. değildir, altyapılar İskenderunspor derneğinin altında mücadele ediyor. Biz şimdiye kadar şampiyonluğa giderken profesyonel takım için kimseden destek istemedik. Tabii ki destek verenler oldu. Ne söz verdiysek hepsini yerine getirdik ama altyapı için destek istiyorum.

Bu bütün İskenderun’un sorunudur. İskenderun bölgesi bir futbolcu fabrikasıdır! Futbolcuları doğru düzgün yetiştirebilmemiz için de altyapı çok önemlidir. Birlik, beraberlik içerisinde, taraftarından gazetecisine, politika insanlardan siyasetçilere kadar herkesin destek vermesini bekliyoruz.

Buradan Çok İyi Futbolcular Çıkartacağız

Destek olun, çok güzel, önemli bir hadise çıkartalım. Eğer Altınordu bunu yapabiliyorsa biz neden yapmayalı? Bizim de yapmamız lazım. İskenderun tarihinde ilk defa bir altyapı projesi gerçekleştirmek istiyoruz. Sadece benim katkılarımla olacak bir şey değil. En azından 25-30 dönümlük arsa tahsis edilmesi lazım. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız gerçekten bunun için bayağı mücadele veriyor.

Yer ayarlandıktan sonra bir de bunun maddi kısmı var. Burada hep beraber şehir için çok önemli değer oluşturmamız gerekiyor. Yerimizi tahsis ettiğimiz de herkesten destek isteyeceğiz. 2-3 sene içerisinde buradan çok iyi futbolcular çıkartacağız. En iyi takımlara gidecekler bundan eminiz.

Çok iyi şekilde çalışıyoruz ama bu yükü bu şehir sadece benim üzerime yüklemesin. Ben zaten profesyonel takımın şampiyonluğu için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Biz bu yükün altından tek başımıza kalkamayız, lütfen herkes elini taşın altına koysun. Biz İskenderunspor’un yeniden canlanması için 24 saat uğraşıyoruz ama altyapıya da maddi, manevi çok büyük destek bekliyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here