Başkan Altan Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

0
147

bekir altan1Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Ak Parti Payas İlçe Teşkilatı’nda çok büyük bir seçmen kitlesi önünde 4.Dönem başkanlığı için başvurusunu yaptı.

Başkan Altan’ı seçmenlerin yanı sıra Ak Parti Yönetimi de yalnız bırakmadı. Ak Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci ve diğer yöneticiler de Başkan Altan’ın yanında yer alarak tam destek verdiklerini herkese gösterdiler. Başkan Altan konuşmasının başında neden Ak Parti’yi seçtiğini anlatırken, Payas’ta Ak Parti’ye %100 oy kazandıracağını söyledi.

Başkan Bekir Altan; “Bizde hizmet bitmez. İnşallah 4.dönemimizde daha büyük projelerle, daha büyük hizmetler vereceğiz. Şu anda gördüğüm kalabalıkta Doğulusu-Batılısı, Alevisi-Sünnisi, sağcısı- solcusu herkes burada. Çünkü biz ayrım yapmadan herkese değer veriyor herkesi kucaklıyoruz” dedi.

bekir altan2

Hizmetlerin devamı için iktidar ile omuz omuza vermek gerektiğinin altını çizen Başkan Altan, Payas halkının tamamının oyuna talip olduğunu belirterek; “Payas Devlet Hastanesi projesi ile yaklaşık 3 bin kişi iş sahibi olacak. Günün bu saatinde işinden çıkarak buraya gelen kardeşlerim, bacılarım, teyzelerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Altan’dan sonra konuşan Ak Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci Bekir Altan’a tam destek verdiklerini dile getirdi. Başkan Altan’ın aday adaylık başvurusu için “Ben aday adaylık dedim, ama her şeyi söylememi beklemeyin gerisini siz anlayın” diyen Kimyeci halktan çok büyük alkış aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here