Basın Mensupları CHP’nin Gençlerini de Mağlup Etti

0
90

basınspor1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Gençlik Kolları ile Basın Mensupları halı saha maçında karşı karşıya geldiler. Yerel seçimlerin oldukça hız kazanmaya başladığı şu günlerde CHP’li gençler ve gazeteciler sahada stres attı.

Belediye Spor Kompleksinde gerçekleştirilen maçı CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Yeşilmen ve gençlik kolları üyeleri de izledi.

Başlama düdüğünden önce kısa bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Uyar; “Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte partiler kadar basın mensupları da yoğun tempo içerisinde koşturuyorlar. Gençlik kollarımızla birlikte yapılacak olan maçın dostluk içerisinde geçmesini istiyoruz” dedi. Basınspor’un Kaptanı Cuma Keseroğlu ise bu tür sportif etkinliklerin her zaman fayda sağladığını ve kaynaşmanın daha da ileriye gittiğini belirtti.

Maça hızlı başlayan gençlik kolları üyeleri ilk golü de buldu. Ancak daha sonra toparlanan ve gollerle maçı taçlandıran basın mensupları maçtan galip çıkarak, sahaların iktidarı olmasını bildi. Kimi zaman siyasi partilerle ve gençlik kollarıyla maçlar yapan basın mensupları oynadıkları tüm maçlardan galip ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here