Basın Camiasında Acı Kaybımız!

0
28

Hilmi Diken (61), Uzun Süredir Verdiği Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Değerli gazeteci büyüğümüz, Analiz Gazetesi Sahibi, bir dönem başkanlığını da yaptığı İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Hilmi Diken (61), uzun süredir verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Gazeteci Diken’in ölümü, ailesinin ve basın camiasının yanı sıra tüm kenti büyük üzüntüye sevk etti.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Hilmi Diken’in cenazesi (10 Ağustos 2021) bugün Öğle Namazını müteakip Kaptanpaşa Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Çankaya Mezarlığında defnedilecek.

Gazetecilik mesleğinde önemli başarılar elde eden Gazeteci Hilmi Diken, neredeyse hemen her dönem yaygın yazılı ve görsel basının İskenderun ve bölge temsilciliğini başarıyla yerine getirdi. Medyanın yazılı, görsel ve sözel olmak üzere her üç branşında hizmet verdi.

Yerel televizyon ve radyo üst düzey yöneticiliği yaptı. Bir dönem İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanlığını da yürüttü. İGC yönetimlerinde, yönetim kurulu üyeliği ve İGC Genel Sekreterliği görevini de başarıyla yürüttü.

Merhum Hilmi Diken’e Allah’tan rahmet, Ailesine, sevenlerine ve tüm basın camiasına başsağlığı diliyoruz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here