Basın Bayramına Muhteşem Hazırlık!

0
58

Kuruluşundan bu güne kadar yaptığı faaliyetlerle daima örnek bir duruş teşkil eden, her alanda başarısını gösteren ve etkin bir rol alan Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) 10 Ocak’ta kutlanacak olan çalışan gazeteciler günü dolayısıyla büyük bir organizasyon hazırlıyor.

12 Ocak Cumartesi günü Antakya Ottoman Palace’da düzenlenecek gece için hazırlıkların sürdüğünü dile getiren HGC Başkanı Ahmet Yetişen, konu ile ilgili yaptığı basın toplantısında cemiyet olarak üçüncü kez gazeteciler günü kutladıklarını ve her kutlamanın diğer STK’lara örnek bir durum teşkil ettiğini ifade etti.

Hatay’ın her tarafından katılacak basın mensupları ile unutulmaz bir gece yaşanacağını kaydeden Yetişen, bu sene “Hatay’ın Enleri” ödül töreninin gerçekleşmeyeceğini fakat hoşgörü kenti Hatay’ın önde gelen din adamlarına ve kanaat önderlerine ödül verileceğini söyledi. Yetişen, kısa sürecek ödül töreninden sonra ünlü sanatçı Coşkun Sabah’ın sahne alacağı gecede gazetecilerin doyasıya eğlenebileceğini de dile getirdi.

Yetişen, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in katılması beklenen gecede, gazete çalışanlarının sorunlarını da dile getireceklerini, gerek yıpranma payları ve gerekse basın mensuplarının sorunlarını bir dosya olarak yetkililere sunacaklarını sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here