Başarılı Kaleci Suphi Dağ, Göz Kamaştırıyor

0
143

2016-2017 Sezonunda Payasspor’a transfer olan Suphi Dağ’ın son haftalardaki başarılı performansı alkışı hak ediyor. Teknik Direktör Mehmet Seçkin’in, takımın başına gelmesiyle birlikte son dört karşılaşmada üst üste forma giymeye başlayan genç file bekçisi, üstün bir başarı gösterdi ve Payasspor son 2 karşılaşmada aldığı 2 galibiyetle, hanesine 6 puan yazdırmasını bildi.

Henüz 12 yaşında iken eski adıyla İskenderun Demir Çelikspor’da filiz lisansı çıkan Suphi Dağ, daha sonra 14 yaşından itibaren o tarihlerde aralarında Süper Lig takımlarının da bulunduğu Coca-Cola Akademi U-14, U-15, U-16 Liglerinde 63, A-2 Ligi klasman karşılaşmalarında da 81 olmak üzere toplamda 144 müsabakada kaleyi korudu.

16 Yaşında Profesyonel Oldu

Suphi Dağ, henüz 16 yaşında iken gösterdiği üstün başarının ardından profesyonel oldu. Genç yaşında başarıyı yakalamasına rağmen, ne yazık ki takımın başına gelen Teknik Direktörler, kendilerinin getirttiği kalecileri oynatmak için Suphi Dağ’a şans tanımadı. Genç yetenek, profesyonel olduğu takımı İskenderun Demir Çelikspor’da da (Körfez İskenderunspor) sadece 1 maçta profesyonel olarak sahaya çıktı.

Sonunda Payasspor’da Formayı Kaptı

2016-2017 sezonunda Mavi-Beyazlı Payasspor’a transfer olan Suphi Dağ’ın şansızlığı yeni takımında da sürdü. Geldiği sezonda sadece 3 karşılaşmada forma şansı bulan Suphi Dağ, cesaretli Teknik Direktör Mehmet Seçkin’in, takımın başına gelmesiyle birlikte son dört karşılaşmada üst üste forma giymeye başladı. Başarılı kaleci Suphi Dağ, gösterdiği üstün başarısıyla, Payasspor’un 2 karşılaşmada 2 galibiyetle puan hanesine 6 puan yazdırmasına büyük katkı sağladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here