Baran Acar Adana Demirspor’da!

0
371

Karaağaçspor Türk Futboluna Başarılı Nesiller Yetiştirmeye Devam Ediyor

Geçmiş yıllardan bu yana Türk Futboluna başarılı nesiller yetiştiren Karaağaçspor’un genç yetenekleri profesyonel kulüpler tarafından kapışılmaya devam ediyor. Turuncu-Beyazlı ekip, 2003 doğumlu futbolcusu Baran Acar’ı da Adana Demirspor’a verdi.

Baran Acar, 2017-2019 futbol sezonlarında Karaağaçspor’da oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekmiş, 2019-2020 sezonunda da Arsuz Karaağaçspor’a transfer olmuştu. Hatay’da (U-17) ile (U-19) kategorisinde, ayrıca Amatör Süper Liginde adından bahsettiren yetenekli futbolcu, uzun süre Adana Demirspor yetkilileri tarafından izleniyordu. Adana temsilcisi Adana Demirspor, Baran Acar’ın da isteği doğrultusunda yıldız futbolcuyu renklerine bağladı.

Konuyla ilgili açıklama yaparak, istediği bir kulübe geldiğini ifade eden Baran Acar; “Bugünlere gelmemde emeği geçen Karaağaçspor Kulübüne teşekkür ediyorum. Şu anda da büyük bir camiaya geldim. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çok farklı bir camia! Adana Demirspor Kulübüne geldiğimde bunu daha iyi anladım ve hissettim. Burayı tercih etmemdeki en büyük sebep de kulübün hedefleriyle benim hedeflerimin aynı doğrultuda olması” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here