BAL’a Çıkacak Takım Son Hafta Belli Olacak!

0
164

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Ligi play-off müsabakasında Samandağspor, Armutluspor’u 4-2 mağlup etti ve gruptaki liderliğini sürdürdü.

Hatay Amatör Küme Süper Ligi play-off müsabakalarında heyecan fırtınası sürüyor. Play-Off Grubu lideri Samandağspor, 5 hafta sonunda Samandağ İlçe Sahasında Armutluspor’u konuk etti. Samandağ temsilcisi, Armutluspor’u 4-2 mağlup ederek grupta puanını 16’ya çıkarttı ve liderliğini sürdürdü.

Alınan bu sonuçların ardından Bölgesel Amatör Ligine (BAL) çıkacak takım, önümüzdeki hafta Salı günü İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında İskenderun Belediyespor ile Samandağspor arasında oynanacak maçının ardından belli olacak.

Play-Off’un 5. haftasındaki bir diğer müsabakada İskenderun Belediyespor, Dörtyol 9 Ocak Stadında yapılan müsabakada Dörtyol Esnafspor’u 2-1 mağlup etmişti. İskenderun Belediyespor da puanını 14’e çıkartarak, zirve takibini sürdürdü. Grupta Dörtyol Esnafspor 5 puanla üçüncü, Armutluspor ise -3 puanla sonuncu sırada bulunuyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here