Bakan Yardımcısı Coşkun İskenderun’da

0
169

“Bizim İşimiz Hizmettir”

Geçtiğimiz gün, bir takım inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere İskenderun’a gelen Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, bu kapsamda İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamlarında ziyaret etti.

İlk olarak İskenderun Kaymakamlığını ziyaret eden Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Kaymakam Soytürk’ten gelişmeler hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra İskenderun Belediyesine geçen Bakan Yardımcısı Coşkun, Belediye Başkanı Seyfi Dingil tarafından kapıda karşılandı.

İskenderun’da son derece sıcak bir şekilde karşılandıklarını belirten Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun; “Belediyelerimizi zaman-zaman ziyaret ediyoruz. Başkanlarımızdan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler alıyoruz. Ak Parti hükümetleri döneminde birçok farklı konuda önemli hizmetler hayata geçti. Bizim işimiz hizmettir. Bu vesile ile çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar İskenderun halkına en güzel şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların ardından İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler vererek konukları ile projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerde Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun’a TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar da eşlik etti.

Ak Parti İlçe Binasına da geçen Bakan Yardımcısı Coşkun, burada ilçe yönetimi ve meclis üyeleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here